Hem obert inscripcions a la 8ª Edició Trobada Pallaresa

Aquest 2023, presentem la 8a edició de la Trobada Pallaresa on tornem a impulsar un format ampli,  participatiu i  integrador amb l’objectiu de reunir-nos presencialment en un sopar de networking amb presentacions de projectes dels Pallars i una nova ponència a càrrec del Sr. Josep Maria Orteu. 

Reunirem empreses i persones que viuen o desenvolupen la seva activitat als Pallars i aquells que, tot i fer-ho fora hi tenen vincles i projectes de futur arrelats al territori.  En definitiva, volem reunir a tothom que conegui, estimi i vulgui recolzar el desenvolupament dels Pallars.

L’esdeveniment tindrà lloc el dimarts,  13 de juny de 2023 , a les 19.00 h al Restaurant La Masia d’Esplugues de Llobregat, de Cal Blay (https://masiaesplugues.es/) i comptarem amb:

  • Benvinguda del President
  • Exposició dels principals projectes i reptes de Pallarsactiu 2023/2024
  • Ponència a càrrec del Sr. Josep Maria Orteu,  conseller delegat i copropiertari d’Argal
  • Networking d’empreses i professionals amb vincle als Pallars.
  • Sopar amb productes pallaresos a càrrec del Restaurant La Masia de Cal Blay 

 El preu per assistir a l’esdeveniment és de 35 € (IVA inclòs).
 
El termini d’inscripció finalitza el divendres 9 de juny. Les inscripcions seran confirmades i tramitades per ordre de recepció fins assolir l’aforament total del local: https://forms.gle/47JG7bXm6tHn8B6t9
 
Ens agradaria molt comptar amb la vostra presència, pel que us animem a inscriure-us-hi i enviar aquesta invitació a aquelles persones que cregueu que estarien encantades en fer lligams pels Pallars.

Aquest 2023, apropem el Pallars a l’àrea metropolitanafem Pallarsactiu, fem Pallars.

Entrada similar