Logotip de Pallarsactiu en blanc

Donem visibilitat a les empreses Pallareses

Emprenedoria femenina

Ajudem a impulsar i donar visibilitat a l'activitat empresarial en femení

La campanya d’Emprenedoria Femenina va néixer arran del 8M de 2021, per tal de donar visibilitat a les dones empresàries de les nostres comarques, Pallars Jussà i Pallars Sobirà, i impulsar la seva participació en l’entorn empresarial. 

A PallarsActiu estem compromeses amb el talent femení i la millora de la igualtat en l’àmbit de l’emprenedoria i l’empresa.

Fins ara, hem estat publicant les vostres iniciatives empresarials per tal d’enriquir-nos totes plegades. En aquesta línia, si tu també vols ser-hi, no dubtis en omplir-nos el següent formulari i donar-vos a conèixer com a dona autònoma/empresària:

Dona d'esquena dabant una pantalla d'ordinador fent una vídeoconferència amb diverses persones

La XEP

Impulsem el valor afegit de la xarxa d’empresariat en femení dels Pallars

La Xarxa d’Emprenedores Pallareses pretén donar impuls professional i visibilitat, compartir coneixements, reivindicar els valors de l’empresa femenina, treballar plegades, promocionar el territori, generar noves oportunitats entre les membres i connectar amb altres grups empresarials.

En el marc del Grup de treball Dona i Empresa GTDE de la Direcció General d’Innovació i Emprenedoria del Departament de Treball i Empresa de la Generalitat, del qual formen part el CEI Pallars Jussà i Emprèn CAT Pallars, es volen impulsar aquestes aliances. 

Pallarsactiu juntament amb la Fundació PIMEC han impulsat la “1a Aliança d’entitats de dones rurals”  per generar cooperacions entre les diferents associacions implicades per impulsar la nova ruralitat i l’emprenedoria femenina en l’entorn rural.

Amb l’objectiu de promoure i establir una xarxa de col·laboració per la sensibilització, impuls, desenvolupament i acompanyament de projectes i iniciatives del món rural liderades per dones, s’organitzen trobades bianuals de networking empresarial per intercanviar experiències i establir acords.

Amb el propòsit de valorar l’emprenedoria, el talent i el lideratge femení per un món rural més sostenible, les entitats involucrades identifiquen i comparteixen informació d’interès per al benefici de les activitats de totes les parts on el paper de la dona rural és la figura representativa en el conjunt.

PallarsActiu i CEI Pallars Jussà han fet ressò del valor afegit de la xarxa d’empresariat en femení de la demarcació i ja es treballen accions i jornades d’impuls per sumar en positiu al col·lectiu. 

Vols sumar-te a aquesta iniciativa i ser membre de la xarxa?

Trobada informal de la Xarxa d'Emprenedores Pallareses
Logotip de la Xarxa d'Emprenedores Pallareses

Subscriu-te al Newsletter

En ingressar el teu correu electrònic, acceptes que PallarsActiu S.A. l’inclogui en la seva base de dades per enviar-te novetats. Per a més informació consulta la pàgina de política de privacitat.

© PallarsActiu S.A. | Web dissenyada per:Recreant