AJUTS ABRIL 2023

El Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), organisme adscrit al Ministeri de Ciència i Innovació, ha obert la convocatòria d’ajuts destinats a nous projectes empresarials d’empreses innovadores. Les actuacions finançades s’emmarquen en el Programa Estatal per a Catalitzar la Innovació i el Lideratge Empresarial i en l’Acció Estratègica de Món Digital, Indústria, Espai i Defensa, del Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica i d’Innovació (2021-2023).

Si teniu al cap un nou producte o servei tecnològic d’alt risc, els Nuclis d’R+D empresarial són l’eina que necessiteu per fer-lo realitat. A través d’aquests ajuts podeu rebre fins a 250.000 euros a fons perdut per desenvolupar un projecte diferencial i fer front als nous reptes de la transformació tecnològica i verda.

El context actual obliga les empreses a no aturar-se. Desenvolupar tecnològicament nous productes o serveis, millorar l’aprofitament dels residus o plantejar accions per mitigar els efectes del canvi climàtic són indispensables per seguir fent empreses competitives.

Si desitja sol·licitar una reunió de revisió de la idea o de la proposta de projecteper valorar el seu encaix en una de les convocatòries 2023 del programa Nuclis d’R+D:

Entrada similar